Antal besökare

onsdag, januari 25, 2012

Sen bloggning

När sambon är och jobbar hela dagen och jag får ta hand om barnen som tävlar om vem som ska få min uppmärksamhet så hinner jag inte blogga under en vanlig tid.

Peder hade samaritutbildning på förmiddagen och sen jobbade han ett kvallspass efter det.

Ella hade idag ett stort behov av att få vara liten. Vilket hon även fick (oftast iaf). Ella här ju varit sjuk i en dryg vecka nu, med lite feber, mycket hosta och tät näsa. Men idag hade vi en frisk dag och även en understimulerad snart 3-åring. Men det blir nog bättre snart för imorrn ska hon få fara på dagis igen.

Svea här visat stort intresse nu för att ställa sig upp mot möbler vilket inte kommer bli så jätte kul när det blir verklighet.

Själv passade jag på att ta ett sent träningspass i källaren i vårat lilla hemmagym. Vi här ju blivit med crosstrainer så man kan köra på rätt bra nu där nere, måste bara fixa till lite där så det blir lite bättre. Men jag ska fixa rätt bra imorrn hade jag tänkt för Peder har lovat att ta Svea ett bra tag så jag får rensa lite och fixa...

Om ni skulle ha svårt att få tag på mig så kan jag berätta att min mobil håller på att kajka ihop helt.

Nog om detta, skickar med en bild på Ella när hon skulle vara liten.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar