Antal besökare

onsdag, februari 29, 2012

Hotad, nästan påkörd och arg!

Vad har folk för vett som anser att de får köra på gång och cykelvägar utan tillstånd?
Idag mötte jag den argaste mannen som ansåg sig ha rätt att skrika på mig, hota mig och sen försöka pressa mig bort från en gång och cykelväg här i Bureå.

Den här mannen är polisanmäld för ofredande, men det var ändå en väldigt obehaglig situation. Ingen situation som jag önskar någon annan. Jag ska inte gå in för mycket på det.

Bara för att kommunen lagar rör där folk vanligtvis kör bil gör inte att man får riskera andra genom att köra på en gång och cykelväg.

Det tar 5 extra minuter att köra runt på de tillåtna vägarna. Det går till och med att köra där de gräver då de måste hålla en fil öppen för de som bor där. Det är dock en skylt med motorfordon förbjuden där. Men fortfarande säkrare för alla att köra där än på gång och cykelvägar...

De som är de skyldiga har ursäkter som "Men jag vill inte riskera mitt och mina barns liv pga att vara tvungen att svänga ut på E4-an". Men de får tydligen riskera andras liv.

Jag tycker att det är för bedrövligt. Och jag väntar bara att det kommer vara en STOR olycka där, där ett barn blir överkört eller skadad på något vis...


Detta betyder ENDAST gångtrafikanter, cyklister och motorfordon upp till klass 2 (Läs mer här)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar