Antal besökare

söndag, mars 04, 2012

Hej bloggen

Jag har inte kunnat skriva på några dagar då jag har haft datorn på lagning (och jag har inte haft lust att skriva från mobilen)..
Men den behövdes tydligen inte lagas. Den hade bara blivit för dammig, men nu är den rengjord och som ny igen vilket jag tycker är bra... Peder har även fått lära sig hur man ska göra så nu kanske vi slipper lämna in den igen.

Igår har det hänt massor. Svea och Ella Fick sova över hos sin farmor och farfar från fredag till lördag (första natten borta för Svea) och det hade tydligen gått bra. Vart visst en tidig morgon för morgontrötta farmor men när man möter en underbar, glad och söt Svea så bryr man sig inte lika hårt, eller hur?

Sen har vi varit på kalas hos brorsonen Hjalmar som fyllde 4 på skottdagen. Han fick vara med i tidningen och ni kan läsa om honom HÄR.
Mycket lek och stoj, barn som sprang runt, runt helt galna och fika så det räckte och blev över.
Svea som sov middag när vi skulle hämta barnen fick stanna kvar hos farmor och farfar så det blev bara Ella som följde med till Hjalle.

Glömde ju såklart kameran hemma så inga bilder blev det, men ni som har lösen till min systers blogg kan säkert få se några bilder...

Det var nog allt för denna gång, vi får höras...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar