Antal besökare

fredag, oktober 19, 2012

Att lägga sig i tid

Jag har aldrig varit den som lagt mig i tid på kvällarna och vaknat utvilad och redo för dagen.

Hur trött kan man vara på morgonen?
Om man ser mig som exempel så kan jag säga så att vakna. Att bara slå upp ögonen är en lång, utdragen stund (oftast hinner jag somna om innan ögonen "vaknat") som sedan följs av sträckning av kroppen (och där emellan ryta åt barnen att sluta hoppa på mig), och sedan det vanliga (klä på sig, tvätta sig, äta frukost och dylikt). Det sista kan ske på ca 10 min medan resten tar 2 - 3 gånger så lång tid.

Att jag nu har medicin som kan göra en dåsig och slö dagen efter bidrar ju bara mer tid till morgonrutinen.

Trodde alltid (tiden före barnen kom) att barnen skulle hjälpa till att väcka mig tidigt. Men tji fick jag för de sover gott och gärna till efter 8. Nån enstaka gång vid 6-7, men annars så är det så. Men men. Får bli bättre på att vakna till larmet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar