Antal besökare

söndag, september 15, 2013

Denna helg får gärna försvinna

Ja, i detta inlägg kommer jag klaga, klaga och ännu mer klaga!!

Orkar (läs: vill) du inte läsa vidare så är det upp till dig. 

Jag har nämligen fått nog och känner att min bägare med smärta, sorg och ännu mer smärta håller på att rinna över. 

När jag har ont i huvudet (huvudvärk) konstant, lyckats bita sönder en lagad tand (=mer huvudvärk, ilningar och smärta), tränat för sällan (har världens träningsvärk) och jag som grädde på detta mos får en väldigt dålig nyhet om en av mina närstående, så börjar min bägare vara full. 

Känslorna inom mig bubblar som bara den, humörsvängningar till tusen och orken är slut. 

Kan det bli bättre snart? Och svaret är ju förhoppningsvis JA. Tandvärken blir lagad på måndag morgon, träningsvärk går över, huvudvärken är oftast under kontroll och den dåliga nyheten var visst inte så hemsk som vi trodde från början. 

Så nu tycker jag att jag ska få det lugnt och problemfritt ett tag. Bara så min bägare hinner tömmas lite. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar