Antal besökare

måndag, september 09, 2013

Mer skatt bättre vård?

Jag har tänkt på en sak ganska länge nu. Om man visste vart skatten går så skulle jag kunna betala mer i skatt. 

Jag skulle kunna öka min skatt med hela 1% om jag visste att pengarna gick till arbetet kring och inom vården. Nu pratar jag inte om pappersvändarna på kontoret utan till mediciner, personal (dvs minska vårdtyngden) och vård material (sängkläder, hjälpmedel osv). 

Om jag visste att 1% extra skatt gick till detta så skulle jag betala det. 

Jag skulle inte ens klaga på den procenten i skatt, snarare jubla åt att få en vård värd att jubla åt. 

Kanske de då skulle slippa stänga barn avd. Varje sommar i Skellefteå. Kanske skulle röstningar som gårdagens inte behöva finnas. Kanske sjuka människor får den vård de behöver och kanske vårdpersonalen får vad de behöver för att kunna utföra sitt jobb ordentligt. 

Hur tänker ni i detta?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar