Antal besökare

torsdag, januari 09, 2014

009. Om du fick chansen att gå tillbaka till att vara barn igen, skulle du ta den?

Jaaaa. Klart jag skulle vilja vara barn igen. Tänker ofta på det. Man hade mindre bekymmer och man behövde bara planera vad som skulle hända just idag. Man behövde inte oroa sig för om man skulle äta mat, duscha göra läxor eller något liknande. Man hade en förälder som oroade sig över det.

Hade jag fått vara barn och veta de saker jag vet nu så skulle jag absolut leka mer, fundera mindre, testa fler saker och absolut varit lite mer trotsig.

Jag tror att de flesta skulle vilja göra om sin barndom, inte för att man gjorde fel eller för att man skulle vilja ändra på saker utan för att kunna göra samma saker igen, kunna släppa lös och göra samma misstag igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar