Antal besökare

måndag, januari 20, 2014

020. Har du klappat ett vilt djur?

Jag vet faktiskt inte om jag har gjort det. Jag kan iaf inte minnas att jag klappat något vilt djur, skulle nog gärna vilja.

Vi har tänkt åka på semester i sommar igen. Förra året får vi en helg till Lycksele och for på djurparken, detta ska vi nog göra om för barnen hade så otroligt roligt där.

Där fanns det några vilda djur men eftersom de är i en inhägnad så räknar jag inte riktigt att de är vilda, men jag skulle inte tacka nej till att klappa någon där.

Jag är verkligen en djurmänniska och gillar framförallt de vilda djuren i Sverige. (Björn, varg, lo, älg.....mfl) När jag flyttade hemifrån så hade jag 4 stora tavlor på vilda djur. Älskade dessa tavlor och jag är fortfarande besviken att de försvann när min lägenhet brann. Skulle gärna vilja ha igen dem eller ha några liknande...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar