Antal besökare

torsdag, mars 20, 2014

Migrän

Här om dagen var jag i Umeå på NUS (Norrlands Universitets Sjukhus) och hade ett besök hos neurologen. 

Vi pratade länge om hur jag skulle göra för att få slippa ha migrän. Nu under detta år (2014) tror jag att det inte har gått en vecka mellan migrän anfallen. Och han ville fundera och rådgöra med en överläkare. Fick iaf rådet att byta ut min betablockerare (tabletten som ska förebygga migrän men som inte funkar) mot en annan som ska funka bättre. 

Nackdelen är att den nya tabletten kan göra min mer deprimerad, men jag tror det kommer gå bra. 
Vi testar att smyga in tabletten så jag börjar med en låg dos och ska öka sen.

Jag fick även rådet att börja ha mina glasögon hela tiden nu och att dessutom kolla upp synen igen. 

Så nu håller vi alla tummar att detta ska funka!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar