Antal besökare

tisdag, maj 09, 2017

Jobbig dag

En jobbig dag idag. Hade flera möten att ha så jag fick börja morgonen tidigt med att skjutsa Peder till Rönnskärsbussen för att sedan göra barnen klara för dagis å skola.

Tur barnen klarar av massor själva då jag sovit knasigt inatt å hade ganska ont av all foglossning. Men klara blev dem å när jag å Svea kom på dagis var det dags för utskolningssamtal där vi gick igenom Sveas styrkor och svagheter och sånt som behöver tränas på inför förskoleklass som hon börjar till hösten.

Sen hem för att leta efter ägarbeviset till bilen då vi ska byta den mot en större då vi blir fler och behöver mer plats.

Efter ett snabbt samtal med veterinären om Dobbys knöl som han tvärfått vid typ svansroten så fick vi en tid bara en liten stund senare så bara att packa sig in i bilen och fara. 

Väl där så tyckte dem att vi skulle ta bort den å skicka in för undersökning. Så det gjorde vi å nu är det otroligt synd om Dobby! Speciellt om man frågar honom. 


Han har fått order om att ta det lugnt i ca 10 dagar.

När detta va gjort så var det bara att fara på nästa ställe. Min kurator, där jag ventilerar mina problem och helt enkelt bara pratar... väl behövligt kan jag säga!

For från henne lite tidigare än vanligt då jag hade tid hos läkaren för att prata om min foglossning och efter att ha gjort ultraljud och pratat en del så fick jag morfin i låg dos för att åtminstone få en smärtfri natt och ev även på dagen om det skulle behövas.

På ultraljudet såg hon att bäbis hade det utmärkt och kunde visst inte ha det bättre. Beräknad vikt just nu skulle vara 3690g vilket jag kan tycka ska räcka så kom ut nu. 😋

Men det är ju hela 20 dagar kvar innan beräknad utflyttning ska ske så vi får väl se vad hen väger då.........
Är idag i v 37 + 0 så kom bäbis kom!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar