Antal besökare

tisdag, maj 29, 2018

Tisdag

Idag spenderade jag nästan hela förmiddagen på sjukhuset. Jag och Ruth var på hudmottagningen för att jag hade återbesök för min psoriasis.Som ni ser så var Ruth en underbar hjälpreda att ha med där. 

Jag fick lite ändrad medicin. Jag har nämligen ätit Methotrexat tabletter för att få bukt på utslagen. Men nu tyckte hon att jag skulle få Metoject som är samma medicin fast som spruta. Fick även en höjd dos så nu ska vi se om det ger ännu bättre effekt. Jag har stora förhoppningar. 

Sen fick Ruth vara med sin morfar då jag for på arbetsintervju på ett nytt jobb. Det lät väldigt bra så jag hoppas jag får det. 

Efter det när vi kommit hem så bestämde vi oss för att äta pizza och att vi skulle prova FireWood Pizza

Var riktigt trevligt där inne. 
Men vi bestämde oss för att ta hem pizzorna och äta hemma. 

Det var supergott och hela familjen åt med stor aptit. Pizzorna försvann och det lilla som blev över fick Dobby som han gärna åt upp. 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar