Antal besökare

söndag, november 02, 2008

Halloween och snö..

I fredags så jobbade jag hela dagen trots att det var halloween då.. Men efter jobbet (Slutade faktiskt 16.00) så for jag hem och tänkte spendera kvällen med att ha en tjejkväll med Sara och skvallra om våra pojkvänner..:) Men Sara hade visst andra planer så jag var aldrig med henne.. Men nu kan vi ju säga att hon är skyldig mej fika och skvaller..:)

och som alla säkert vet så är det eller var som svenskar säger: All helgona igår lördag...
Och vad gör man inte på allhelgona? Jenny med flera var i Burvik på partaj och var utklädda till olika figurer.. Men själv var jag med Peder med flera på badhuset här i Bure och såg på när alla utom jag badade, jag kände mej inte på topp och vem skulle vilja se tjocka mej i baddräkt? ;)

Jo, nämnde jag även det att alla utom jag och Peder drack alkohol av olika sorter... Men jag hade trevligt, och fick en hel del bra bilder på de fulla människorna..

och självklart lägger jag ut bilderna här..:P
Som ni kanske inteser men bilden ovan är en närbild på den då fulla Sara som ville vara ivägen när jag skulle fota de andra..:P
Sen har vi nå bilder på när de försöker spela vatten volleyboll.. Som ni kanske förstår så gick det inte så jätte bra för dom.. Men kul hade de..
Ännu en bild på dem...Jo, Nämnde jag det att Peder hann bara doppa sig i vattnet innan han tappar den ena linsen och vad som är ännu mer roligt är att han inte har fler hemma och han vet inte vad han ska beställa, så nu får han gå runt med glasögon och sen får han beställa tid hos en optiker så han får veta vad han ska beställa..:P

Men han är ju så söt i sina glasögon..:P

Joo, Som en del kanske har sett så har det kommit snö till Bureå.. Och det är snö som har stannat kvar och just idag så är det klibbsnö.. Blir lagomt sugen på att gå ut och göra en snögubbe.. Men än så länge så finns det allt för lite snö.. Får nog hålla mej en stund till...

Nu har jag inget mer att säga eller skriva.. Men vi får väl höras nästa gång..:)

1 kommentar: