Antal besökare

måndag, november 10, 2008

Oj oj oj.. Hinner inte...

...uppdatera allt som händer... Men vad ska jag göra? Jag jobbar ju trots allt 100% och har dessutom en karl man ska underhålla och en hund man ska hinna med...
Men tänkte att jag skulle skriva nå få små rader här nu...

I helgen har jag haft massor att göra så när man väl har kommit hem så har man nästan somnat av utmattning i sängen...

I fredags hände väl inte så mycket... For förbi Mamma å Pappa och hämtade Taxi, Peder saknade honom så enormt mycket... När han är arbetslös så är det ju alltid kul att ha nån man kan underhålla, promenera och mysa med.. Men det vi inte hade räknat med var ju att Taxi har fått vara med Pappa i Laggår'n hela veckan så han luktade därefter också... Men vad gör man inte för den söta lilla Taxi... Så vi åt middag hos mamsen och pratade en hel del.. Hade trevligt helt enkelt..

Men eftersom de bor så långt borta (Kusmark för de som inte vet) så vart det ganska sent innan man var hemma så bara att krypa under täcket och mysa.. åh, så skönt och varmt det kan vara att ligga under täcket...

Sen vart det Lördag och då var vi på stan en sväng och försökte hitta lite julklappar och kläder till mej.. Jag har snart vuxit ur alla mina kläder som jag redan har så man måste uppdatera... Trodde inte att jag skulle vara så här stor... Men nu har jag nå nya mjukisar som jag kan ha och ett par vanliga svarta byxor som var lite stora, nå å växa i kanske..

Efter turen på stan så vart det besök hos Micke och hans föräldrar som bjöd på go' fika som smörgåstårta, kladdkaka och en massa småkakor jag inte kan namnet på.. Den mamman kan göra småfika.. Haha.. Men gott var det och kul att skvallra lite med Rammi.. Fick veta en massa roligt skvaller..

Efter det så var det nästan sent, hann se nån serie innan vi la oss för kvällen...

Nämnde jag att Taxi fick vara hos Peders FARMOR när vi var på stan? Hon hade gett honom 2 port. risgrynsgröt och korv så han var mätt å sen hos Mickes mamma så gav hon bort det som hade fallit ner från smörgåstårtan... Han var matad massor.. Thihi..

Sen på Söndagen vet väl alla vad som hände.. Farsdag så klart, så vi var hos mina föräldrar från kl. 13 och åt en massa go' mat och fick träffa syrran, Petter å Malte vilket inte händer så ofta.. Men jag skyller på avståndet.. Jag i Bure å de i Byske.. Väldigt sällan man ses då...
Sen for vi till Bure igen och fira Peders pappa efter kl. 16 men det var väl inte så länge vi var där innan vi for hem och var utmattad av all mat vi hade ätit... Men kul hade vi iaf.. Trevligt att vara utanför lägenheten och träffa en massa folk...

Men nu är jag less på att träffa folk så nu ska jag väl stanna inne resten av året.. Haha.. Eller?

Vad mer.. Joo, Då vart det Måndag igen och man for på jobbet.. Jobbade full dag idag.. 7 - 16,15.. Kan det bli värre? Joo, Man blir dessutom anfallen på jobbet, men det gick bra.. Var inte så allvarligt som det låter.. men man blir som lite överraskad när det väl händer...

Sen efter jobbet stressar jag hem så jag ska få i mej nå mat innan vi far på en husvisning här i Bure.. Var ett JÄTTE fint hus som jag ABSOLUT vill ha..!! Hoppas ingen mer var intresserad.. Det var alldeles i våran smak..

Men nu har jag inge mer att skriva.. Blev nog en massa jag hade att berätta ändå.. men om ni har läst hela och kommit ända hit ner så får ni väl skylla er själva att jag inte hade nå ännu mer spännande att berätta... Haha.. Ha det så bra...

1 kommentar:

  1. Hej hej var det nå fint huset...:P blir det nå köp för er.

    Jag tänkte att du kan ju få kläderna ikväll...=)

    SvaraRadera