Antal besökare

måndag, december 08, 2008

Måndag

Jaa å hur ska man komma ihåg att det är måndag? Känner mej så dagavill att det inte är klokt..

Jag har haft helg hela dagen idag.. Gått runt och trott först att det är lördag sen att det är söndag osv... Men till sist har jag varit tvungen att gå runt och säga till mej själv inombords att det är MÅNDAG och inget annat..

Jag har haft lite tråkigt idag, inte gjort nå speciellt roligt...
Tvättat lite då Peder bad mej... :S
Tycker inte om att göra sånna sysslor...

Sen for jag till Schtaan och hjälpte Jenny lite, hon håller ju på att flytta så hon fick använda mim bil lite för att ha nå lådor i.. Efter det så fick Taxi stanna hos henne medans jag for på lasarettet för att lyssna på när Barnmorskorna hade föreläsning om: Smärthantering, Förlossning och Amning...

Kanske inte det roligaste att höra på och jag ville nog egentligen inte veta allt det där om en förlossning.. Hade nog klarat mej utan att veta åtminstone lite av det äckliga...

Vad mer har jag hunnit göra?
Inte mycket alls..

Men jag måste ju bara säga att jag bakade faktiskt i lördags... en sockerkaka som fick höga betyg av P. Det var ju bara han som hann smaka sockerkakan eftersom jag inte har varit sugen på den alls i helgen.. Men det var inte bara en vanlig sockerkaka utan en med kardemumma i.. Det blir jätte gott för den som vill veta...

Jag har haft en JÄTTE rastlös hund idag.. Taxi gick lös som en tok i bilen på färd hem och ylade utav bara den..:) Inte ofta man får höra den hunden göra nå sånt.. Som ni kanske ser på bilden så var han VÄLDIGT allert på allt jag sa och gjorde..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar