Antal besökare

onsdag, december 10, 2008

Onsdag

Ja, Det e ju som sagt onsdag idag och jag har hunnit med massor idag..:)

Jag kanske först borde berätta att jag faktiskt bakade igår och gjorde muffins.. Helt vanliga utan någon speciell smak.. Men jag ska nog nästan göra en ny sats och göra med kardemumma i för det e sååååå gott..

Ja, tillbaka till idag.. Jag har varit på stan med Jenny och hittade faktiskt 2 JÄTTE fina tröjor som jag ska ha när jag vill vara lite finare fast jag e så "tjock" ;)
haha, Sen gick vi runt och doolade på på stan, fixade nästan klart Peders julklapp.. Det tar tid för mej att göra den klar...

Sen vad har jag mer hunnit? Joo, jag hann ta en tupplur när jag kom hem.. Var väldigt trött så det var precis vad jag behövde..

Jag har även hunnit ta lite bilder.. tyvärr så har jag inte tagit nå bilder ute men jag ska försöka haffa tag i nå bilder på Taxi ute i snön.. Fast Taxi tycker ju inte om snön så mycket... Han e så söt.. Vill alltid bli bärd..

Men jag har tagit bilder på det LILLA julpynt vi har här hemma och även våran julklappshög..:P
Taxi smet in på ett hörn också..:) Han e så söt i soffan där han ligger brevid mej nu...

1 kommentar: