Antal besökare

torsdag, januari 08, 2009

Hus, Värkar och annat...

Ja, Vi for förbi huset vårat för ett tag sen bara för att Peder skulle få se så tomt det var där..

Men när vi kom dit så var ägarna där och höll på att packa lite saker å sånt..:)
Så vi passade på att prata med dom om hur snabbt vi får ta över huset å de sa att NÄSTA HELG skulle vi få börja flytta.. :D
Så nu säger jag åt alla som läser denna blogg och har lovat att hjälpa oss att nu är ni bokade nästa helg så bara att acceptera att då ska ni hjälpa oss att flytta...

Så nu har vi packat en del bara för att det ska bli nedpackat och vi har ju inte haft så bråttom att packa så nu känner man en liten press på att få allt nedpackat..

Ang. värkarna så ska ni veta att det gäller inte mej, utan en kompis som var beräknad till nyårsafton och har gått över tiden har idag börjat få värkar och det verkar som om det kanske har kommit igång.. Åh, vad lycklig jag blir för deras skull.. Hoppas allt går bra å att de får se sin unge idag eller imorrn..:)

Vad mer då?
Jo, jag har åkt på en förkylning så jag sitter å snörvlar.. Orkar typ inte göra nå alls och har ont lite här å var.. Tur att Peder har hunnit bli frisk så han tar hand om mej och är så gullig så..:)

Sen ska jag väl oxå berätta att jag har packat BB-väskan och jag har fått veta att om jag bara kan hålla mej från att föda i 1 vecka till så får jag stanna i skell och föda här..:)
Vill ju inte fara till Umeå och ligga där hur länge som helst utan vill stanna i skell så jag ska försöka hålla igen i åtminstone 1 vecka innan jag kan börja andas ut..:)

Ne, nu ska jag försöka packa nå mer..:) Ha't...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar