Antal besökare

fredag, februari 27, 2009

Uppdatering av Ella och dylikt..

Hej hej..
Systern min tycker inte att jag är så bra med uppdateringar av både Ella och vad som har hänt hos oss den senaste tiden.. Men jag skyller på att jag inte har så mycket fritid längre... Trots att primadonnan sover så pass mycket under dygnet så känns det som om man inte alls har nån tid för nå annat alls... Så nu skriver jag en bra uppdatering.. :) Så var nöjd nu.. :P

Men jag har iaf några bilder för er att skåda på lite längre ner.. :)

Vad ska jag mer säga?
Jag kan inte göra så mycket på dagarna då jag har så pass ont att jag har tur när jag hittar en bekväm ställning i soffan att sitta i... Sen om jag rör mej mer än 10 meter utan att stanna och vila så får jag ännu ondare.. Och tro mej, jag har blivit en alvedon knarkare nu, fast det hjälper ju inte så mycket som jag skulle vilja..

Jag vet.. Kanske inte det roligaste för er att höra men jag börjar ju faktiskt bli less på att inte kunna göra så mycket på dagarna.. Är ganska rastlös nu... Och vars ska man inte kunna skriva av sej om sitt klageri om inte på ens blogg?

Peder gör ju så klart allt här hemma då jag inte kan hjälpa till så mycket (pga smärta såklart..) så han är ju värd en pokal eller nå sånt.. ;)
haha, jag vet nu oxå att han faktiskt kommer att få jobba i sommar.. :) Han har nämligen fått en bekräftelse från Rönnskär att han ska få sommarjobb där.. Hoppas bara att han får jobba MASSOR så vi får MYCKET med pengar.. :P

Jaa, vad mer då? Hmm.. Kommer inte på nå annat bra.. Vi tar bilderna istället.. :)

Så här ska man se ut när man har nyätit
och somnat i mammas knä.. :)

Ella när hon solade på lassa, hon hade lite mycket gulsot..
Men kan man ha sötare solglasögon?

En liten stund efter första badet och hon fick lite
mycket med babyolja i håret så mamma passade på att göra
Ella till en liten punkare därav de söta "spikes"en..

Ella för bara några få minuter sen, hon sover nu tyngre än någonsin.. :)
Inte ens en skenande elefantjord skulle kunna väcka henne nu..
Undra vem hon har ärvt den sovvanan av?


Ne, nu ska jag nog försöka sätta mej skönt i soffan och glo på lite TV.. :P
Vi höres en annan dag.. Och glöm inte bort att lämna några tassavtryck..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar