Antal besökare

måndag, april 27, 2009

Helgen

Ja, i helgen har det inte hänt mycket..
Tog det lugnt i fredags, satt hemma och bara degade, men jag fick besök av Larsson iaf.. Det var trevligt att ha nån att prata med..

Lördagen tog vi en seg dag och bara var hemma..
Och i söndags följde jag och Ella med mamma och pappa till Umeå och hälsade på Bror med familj.. Det var trevligt och det var väldigt längesen jag såg deras lägenhet, Hjalmar och dom såklart...

Idag sitter jag här vid datorn en stund.. Ella tyckte inte att vi skulle sova längre än till 08,00 s¨å det var ju bara att stiga upp och försöka göra nå, men vad? Jag känner mej så less så jag undrar om jag ska ta en slappar dag med lillan och bara ta det lugnt.. Borde jag vara värd då jag har gjort så mycket annars..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar