Antal besökare

torsdag, april 16, 2009

Mamma fika, BVC och besök

Ja, idag har det varit mamma fika på stigs.. Haha, låter så otroligt vuxet att säga mamma fika.. Men det var ju några mammor som fika och vad annars kallar man det?
De brukar göra det varje torsdag på Stigs så det är ju kul att ha nå att göra varje vecka om man kan fara förstås..:P
Det brukar ju vara söta små barn och trevliga och söta föräldrar förstås..:)
Så jag var där en stund, men inte länge alls innan alla skulle gå.. Jag kom ju iofs dit ganska sent också då jag hade varit på BVC före och vägt Ella..

Så ni som vill veta så är nu Ella 57cm lång, 5450g tjock och har ett huvudomfång på 39cm.. Detta betyder att hon följer kurvan alldeles utmärkt... Thihi, har man en bra dotter som växer som hon gör så har man..;)

Vad mer? Joo jag tänkte ju att jag och Peder skulle städa huset idag och när jag äntligen hade fått igång honom och hunnit stöka bort allt i köket så fick vi främmande av Rammi och Micke.. Inte ofta man träffar dom.. Men iofs så träffar vi dom varje gång dom kommer hit upp så det kanske säger nå också..:)

Så när Micke ändå var här så fick han fara ner i källaren med Peder och flytta nå garderober och frysboxen.. haha, man måste ju utnyttja alla starka karlar som kommer på besök.. Så nu har man det på plats.. Nu saknas bara att fixa i ordning resten av källaren.. Men det kommer eftersom.. Jag försöker göra lite nu å då emellan allt annat som måste fixas.. Jag förstår inte hur jag skulle ha kunnat fixa detta om vi jobbade och inte hade Ella.. Det skulle ju ta MASSOR av tid.. Kanske man skulle ha hunnit på semestern... haha, men nu har vi ju Ella och jag som är hemma, så då blir saker och ting nästan gjorda..:P

Ne, nu ska jag nog se på tv en stund..:)

Så ni får nöja er med att titta på de senaste korten på Ella..:P


1 kommentar:

 1. Får kika på henne nästa gång ;)
  Å hon är ju så lik Peder tycker jag :D

  Åh stortjejen då ;)
  Ha, Max kommer med sina stadiga 7260 gr *mohaha* :D

  Kram

  SvaraRadera