Antal besökare

onsdag, april 22, 2009

Nytt

Ja, nu har jag gjort om bloggen igen..
Visst blev den fin?
Och jag har även lyckats få till bannern precis som jag ville ha den.. ;)
Då har jag lyckats bra tycker jag...
Så skulle ni vilja ha hjälp med bannern så är det ju mej ni ska prata med.. ;)

Jaa, det händer mycket här hos oss nu mera.. Jag hinner nästan inte med..

Men jag kan sammanfatta det mesta och sen får ni väl fråga om det skulle vara nå annat...
I Måndags tog vi barnvagnen och gick ut en sväng.. Gick till Peder moster å lämnade en beställningslista sen träffade vi Peter och Cissi ute på deras gård så man var ju tvungen att prata lite där och sen for vi förbi Peders syster och pratade lite och sen stannade vi hos Sara och David ett tag och hade JÄTTE trevligt..:) Sara tog en hel del foton på Ella.. Och man snackade å killarna spelade lite tv-spel...

Sen har vi Tisdagen som jag för första gången med barnvagn och hund åkte buss, tog bussen till stan och till sjungande där jag var med Jenny hela kvällen och vi hade jätte roligt..

Idag däremot hade jag tänkt få nånting gjort men Peder har satt igång med ett projekt på altanen så jag får nog vänta tills imorrn med mina saker...

1 kommentar: