Antal besökare

måndag, juni 22, 2009

Ja, Vad kan man säga?

Ja, Vi har varit utan internet och hemtelefon i helgen... Så vi har inte haft så stor kontakt med den yttre världen.. Men nu har vi äntligen fått tillbaka internet men hemtelefonen får vänta nån dag tills vi fattar vad och hur vi ska göra.. (Vi har nämligen flyttat om till IP-telefoni och det vill inte funka för mig)

Jag har haft det tufft idag.. Hur varmt som helst ute idag och tur nog så gick vi en promenad..:) Lillan ville ju absolut inte sova under den tiden utan tyckte det var roligare att försöka klättra ur vagnen, med fötterna före..:)

Var hur söt som helst när man såg fötterna sticka upp.. Tyvärr har jag ingen bild på det.. Önskade nästan nu att vi skulle ha tagit ett...

Annars i helgen har vi haft det bra.. Firade midsommar med Föräldrarna mina uppe i stugan.. Hur trevligt som helst.. Speciellt nu när de har skaffat en Sigge (Beagle) Som är hur söt som helst.. Och valp som han är så kunde han absolut inte lämna Taxi ifred.. Taxi var lagomt glad över det och blev nog mest nöjd när Martin kom dit och höll i Taxi..:)

Lite bilder på Sigge:


Sen har ju Peder jobbat hela helgen så vi har inte hunnit göra så mycket annat i helgen.. Påtat på lite här och var.. Jag fick ett il igår och tvättade massor som jag hängde ut sen när det var gjort så klippte jag gräset..:) Peder har gått och trimmat det idag så nu har vi en super snygg gård.. Måste bara snart lägga på nätet på jordgubbslandet då vi snart har Stora röda jordgubbar där...

Ella har blivit konstig, ibland vill hon vakna 07.00 och ibland 09.00 och nu när hon har varit förkyld så vaknar hon vid 11.00... Hur ska jag hinna med i svängarna? Jag är nu trött JÄMT när vi stiger upp.. Tur att jag har Norran på morgonen som jag kan läsa medan hon ligger och tjollrar på golvet...Jag har kanske inte heller berättat att hemglass bilen som skulle ha varit här förra måndagen stannade inte här utanför som den ska och har gjort sen vi flyttade hit.. Den bilen tyckte att vi inte behövde glass... Blev lagomt besviken då.. Jag ville ju ha glass så idag när det var varmt och skönt ute och jag fortfarande var sugen på glass så for faktiskt Peder och köpte glass..:) Jag har en så bra sambo ibland..;)Ne, Nu ska jag gå och ta en glass medan det fortfarande finns kvar nån glass (Peder äter alltid upp den) Haha, Eller det kanske var jag? Minns inte riktigt..

Ha en bra vecka och tvecka inte att skriva en rad.. Kommentarer får jag aldrig nog av..:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar