Antal besökare

måndag, juni 01, 2009

Nytt och en massa bilder...

Ja, Tjenare där ute.. Nu när det ÄNTLIGEN funkar för mig att blogga.. Har försökt nu 3 - 4 ggr att få skriva blogg, men det ville inte.. Men nu funkar det...

Nu har jag en massa nytt att berätta...
I torsdags fyllde jag år, 23 för att vara exakt och jag känner hur pensionen börjar närma sig med stormsteg.. :)

Fick då en massa roliga presenter som är hur bra som helst att ha..

På lördagen hade vi grillning här ute på gården med en massa människor.. Tror vi var 16 - 18 personer som satt och åt och tur att vi satt ute för det var ju KANON väder, precis som jag hade beställt.. Men kul var det och Ella fick en massa roliga presenter som en liten rygg säck och halsband och armband m.m...

Trevligt var det och en massa kort från dagen kan ni se här nere.. *pekar neråt*

Idag är det början på en ny månad och idag blir min bror 30år ung.. ;)
Längtar inte tills den dagen.. Då blir man ju helt vuxen.. Man kan ju inte räknas som nåt annat alls... :S

Vad mer har jag att berätta då?

Jo, Peder har ju börjat sommarjobbet på Rönnskär nu på allvar så för att göra alla glada så har jag skrivit ut hans schema här brevid *Pekar mot sidokolummen* så att alla vet när man kan boka in något med oss... Och bara så att ni vet så har Peder INGEN jour förrän i september så vi kommer aldrig måsta stanna i Bureå i sommar...

Annars har jag nog inget mer att berätta så ni får helt enkelt njuta av de söta bilderna här nedanför...Inga kommentarer:

Skicka en kommentar