Antal besökare

torsdag, juli 16, 2009

Morgonpigg...

Ella kan vara bra konstig ibland.. Hon somnade runt 22 - 23 tiden igår kväll och nu på morgonen så hade hon bestämt sig för att vi SKULLE stiga upp vid 08,30.. Fast jag ville inte riktigt trots att hon låg och snurrade och skrek.. (Hon testar nu röster, både volymen och tonen) Så jag tog henne till sängen så man kanske kunde mysa en halvtimme iaf, men hon snurrade på som en tok och tjollrade massor..

Så bara att stiga upp och göra frukost och hon blev hur nöjd som helst när hon fick sitta i matarstolen och leka med sina saker..


Sen för några dagar sen så var vi uppe i Norra B. och hälsade på och gissa om det fanns några nyfikna och roliga typer där..:)

Sigga var ju som vanligt och irriterade Taxi så han blev FÖRBANNAD.. Haha Sigge kan verkligen locka fram det onda i lilla snälla och söta Taxi.. Så dagen bestod mest utav hundskall då Taxi försökte mota bort Sigge.. Fast det blev bättre då Sigge insåg LIIITE att Taxi inte var intresserad..Och när Sigge hade lugnat ner sig så blev det hela jätte bra.. Man kunde gå runt och fota och ha det lugnt och skönt en stund iaf...Så då passade jag på att hälsa på Pappas tjurar och gissa om de blev nyfikna på mig...De försökte nästan klättra ut bara för att få kommaoch snusa och smaka lite på mig...
Hade massor av uppmärksamhet iaf.. ;)


Ja, det var som det jag ville berätta just nu.. Så tills nästa gång.. ;)

1 kommentar: