Antal besökare

onsdag, augusti 05, 2009

En dag ute vid stranden...

Dagen spenderades först framför TV:n och vi såg när Ella låg i pappas famn och var helt inne i Svampbob Fyrkant, helt tagen av alla bilder, färger och allt som hör där till... Favoriten tror vi bestämt..

Sen fick vi besök av Camilla som ville plocka lite röda bär.. :)Ella fick vara med och sitta snällt i vagnen vilket hon gjorde.. :)


Och Taxi låg och hade det hur trevligt som helst i gräset..Ser ni Taxi? *pekar neråt på bilden* ;)


Efter att Camilla hade varit här så skulle jag bara göra en sak och la ner Ella i sängen... Det var ett stort misstag för bara någon sekund senare när jag självklart hade hunnit vända mig bort så trilla hon ner från sängen, så nu har hon världens bula i pannan... Och jag vart hur orolig som helst, men tur att man har Peder som kan lugna en och säga att det bara är en bula och inte världens undergång...

Och ni ska veta att jag la henne inte nära kanten och jag hade bunkrat med kantskydd men hon lyckades ändå... Nu mera ska jag ENDAST lägga henne i spjälsängen om jag ska göra nå...

Daniel sten heter stället vi var till idag.. Och det var en bra dag, synd bara att det blåste lite för mycket för mig och Ella... Annars var det skoj och dit ska vi nog fler ggr...


Även Cecilia, Ronja och Viggo var där vilket var väldigt trevligt.. ;)

Och Ella gjorde en djupdykning (tappade balansen) när hon satt upp och lekte med en leksak vilket resulterade i att hon fick sand i HELA ansiktet och även inne i näsan.. Ganska jobbigt att få bort ska ni veta och troligtvis är inte allt borta heller...

1 kommentar:

  1. Trevligt med en dag på stranden, man får passa på det är inte så länge kvar av sommaren.
    Kanske måste göra camilla och komma och smaka lite bär.

    SvaraRadera