Antal besökare

måndag, augusti 31, 2009

Jag vet, jag vet...

En dag ska jag bli den underbara snabba bloggaren som många vill veta exakt vad som händer i just den sekund det händer...

Men just nu har jag fullt upp för att kunna sitta stilla vid en dator i mer än 5 minuter... Just nu har jag en 6 månaders unge som tycker att äta ska man göra men då är det gröt, välling och amning som är på schemat.. Annan mat kan ju slänga sig i väggen...

Men jag kämpar på för att hon ska börja äta så jag slipper ha sår.. Ja, Ni som inte visste så får man sår när ens unge biter en med sina 2 små söta sylvassa tänder... Men det är ju tur att man älskar och tycker om henne trots detta... Hur skulle det annars gå?

Just nu har hon just vaknat från sin stilla vilostund ute i vagnen så jag måste väl gå och ta hand om henne...

Bilder får ni inte denna gång.. En annan gång när jag har mer tid kanske.........

1 kommentar:

  1. vet precis hur det känns det där med tänderna, usch vad det gör ont!! Du kan ju alltid prova blanda lite mat i gröten tex, eller ge lite banan eller annan frukt. kanske funkar, sen gäller det att vara envis nå fruktansvärt. Är hon tillräckligt hungrig så äter hon även om det kan vara ett par timmars skrik däremellan.

    SvaraRadera