Antal besökare

tisdag, september 15, 2009

090915

Ja, visst har jag en tråkig rubrik?
Men jag känner inte för att hitta på någon bra just nu...

Idag har jag varit duktig och ska nog försöka fortsätta vara det senare idag, men när man har ett monster som min lilla Ella så då har man...

Ella vaknade vid 02 - tiden inatt och totalt gallskrek, gick nästan inte att trösta henne heller, TILL OCH MED Peder vaknade och undrade vad som stog på, så ni kan ju ana hur ledsen hon var... Jag förstår inte heller varför hon vaknade, kanske en mardröm eller så kommer väl nästa period där Carin knappt ska få sova...............

Idag har hon varit väldigt klängig också så man kan ju börja undra om man ska ställa in sig på att sova lite.....

Sen på förmiddagen så passade vi på att fara och handla.. Ganska smidigt att göra det före 10 på morgonen, då ingen annan är där.. Så jag handlade nog det mesta som vi behöver just nu och när jag kommer hem så är det för lite plats i kylen, vilket gör att Carin måste tänka OTROLIGT och placera alla saker på en speciell plats...

Jag längtar otroligt till när vi ska få en full stor kyl, för denna är ju rena skämtet... Det är inte kul att försöka rymma mat för 2,5 personer i en kyl som har plats för 1,5...................
Men jag ska försöka hålla ut i ett tag till.. Tills Peder blir less på att jag klagar på kylen iaf.. :-)

Sen har jag ont idag, eller jag har haft ont länge men nu står man knappt ut och eftersom Peder är på jobbet HELA dagen så måste jag göra saker som gör att jag får ännu ondare, så idag är jag en alvedon knaprare och har dessutom dikloflenac som hjälper mig lite.....

Men ska till massören imorgon så jag hoppas att ryggen blir bra då, annars måste jag söka någon annan hjälp...

Ella har verkligen testat mig idag, för det är väl klart att man ska bråka så fort man får chansen, inte ska man byta blöja och speciellt så ska man inte ta på en ny blöja...
Äta mat? Varför då? Bättre att ta i skeden och kasta maten på mamma och sen kladda lite i HELA ansiktet... Men varför äta sen heller? Gråta gör man istället och kladdar ännu mer..................

Just nu sitter hon i gåstolen, verkar vara den enda som hon inte blir, sur, grinig eller nå annat på/i.... Så jag känner lite oro över att jag faktiskt måste gå ner i källaren och ta hand om tvätten jag har där och eftersom att Peder jobbar så måste ju hon följa med ner och få sitta i resesängen, men detta betyder att det blir gråt och skrik... Hur ska jag orka idag?

Imorgon ska då Peder få ha Ella hela kvällen nästan.. Han ska ju ha henne från det att jag far på massage till det att jag kommer hem från ett tupperware möte vilket betyder att Peder ska vara med Ella själv från ca 15,30 till ca 20,00 - 21,00.. Hur ska jag klara det tro? Jag vet att Peder kommer klara av det alldeles utmärkt, men jag då? Och undrar hur Ella kommer bete sig när jag är borta... Vi får se imorgon helt enkelt...........

Oj så långt detta blev, men har man mycket att berätta så har man.... :-)

Jag känner mig trist, sminkar mig nästan aldrig längre eller för den delen så var det snart ett halvår sen jag klippte mig och jag känner att det behövs och att få färga håret skulle vara helt underbart, så jag längtar tills jag har pengar så jag kan unna lite på mig själv... Men man får ju inte mycket pengar alls när man är mammaledig... Tur att man har rika Peder som man kan snåla av... :-P

Jag ska lägga in en film på Ella, men det tar tid att föra över det från telefonen...... Vilket gör att jag blir lagomt glad.....Dåså nu ska jag gå och ta hand om den galna lilla tjejen.... ;-)
Vi får höras...

1 kommentar:

  1. oj vilket inlägg:) hahah fan va söt hon är!:) Aj då lät inge bra de me ryggen=( hoppas de går bota:)

    //Frida ( www.shooooo.blogg.se )

    SvaraRadera