Antal besökare

tisdag, september 29, 2009

Nytt rum, ny babyvakt, en underbar dotter och vars är häcken?

Ja, vars ska jag börja? Vi kan ju starta från dagens början..

Ella sov hela natten utan att vakna en enda gång men gjorde morgon vid 07 så helt acceptabelt, dessutom var hon supernöjd i sängen sin i en kvart extra så man fick dra sig en stund..
Väl uppe så är hon sitt vanliga jag och leker en massa och busar lite med både mig och Taxi..
Somnar första gången vid 08 så jag la mig en stund igen och när hon vaknade vid 09 så fick Peder ta och stiga upp så jag fick sova lite till.. :)

Sen for vi på stan och bytte in mitt PS2 + en massa spel på GAME och på fredag ska vi dit igen och hämta ett Wii och förstås så måste vi köpa till den lilla ratten och MARIOKART! mitt absoluta favorit spel.. Efter det så for vi en sväng på solbacken och närmare bestämt barnens hus, där inhandlades det en gullig marionett fågel som är hur kul som helst, iaf för Ella.. Sen hittade vi babyvakten vi ville ha för billigare pris så den köptes också, det blev en Supernova

Väldigt fin och jag har bara hört bra om den, så nu har jag satt ut den gamla på tradera så vi får se hur mycket man får för den...

Efter det så for jag på apoteket och hämtade all min medicin (men jag har tur i otur) eftersom jag hämtar så mycket medicin så behövde jag bara betala ca 150kr för allt.. ;)
Haha, men nu måste jag bara använda den helt i väntan på att hudkliniken ska kalla mig...

Vad mer då? Jo, vi for in på systemet och handlade några vinflaskor som vi har tänkt prova någon kväll.. Vi är ju egentligen inga vin drickare men vi vill prova lite nytt... Så det blev 4 flaskor...

Sen vart det Maxi för hela slanten där inhandlades det en massa gott och nödvändigt...

Och när vi kom hem så passade vi på att städa upp i lillans rum och flytta dit sängen för nu tänkte vi prova om hon sover bättre själv och än så länge så har hon bara vaknat 1gång! Jag är förvånad!

Och när lillan sovit i ca 5 min så kommer denna person som egentligen skulle ha vart här i söndags och tog bort våran häck så nu är vi häcklösa.. ;)

Ska nog försöka ordna till det imorgon, lite iaf om man får tid...

Och syrran har även meddelat att kläderna från Gangstar partyt äntligen har kommit så det blir nog en tripp till Byske i veckan om jag bara kan passa in det så dom inte jobbar när vi far dit.. ;)

Avslutar med lite fina kort på Ella:


Den nya vintermössan som är tokfodrad och vindtät, visst är hon toksöt?
Sen har vi en lekande Ella som leker massor i sina nya mokasiner..3 kommentarer:

 1. http://blogg.aftonbladet.se/pappabloggen/2009/09/kop-inte-denna-skit

  SvaraRadera
 2. hej, nog kan jag förlänga ditt hår. Men då måste du komma hit så vi kan bestämma färg och sen gå igenom priser =)

  SvaraRadera
 3. så söt hon är:):))

  //Frida ( www.shooooo.blogg.se )

  SvaraRadera