Antal besökare

onsdag, december 09, 2009

Framsteg

Ja, Jag vet att det är långt mellan att jag skriver, men vad ska man göra när man nästan inte har någon frihet alls så man kan sätta sig ner och skriva?

Fick ett mms av Pappa som tyckte att nu var det dags för en uppdatering så här har du...

Vad har hänt sen senast då?
Jag minns inte ens vad jag skrev senast så jag antar att ni inte vet om att Ella nu har 8 tänder och hon sover fortfarande inte bra på förnatten och hon hatar att sova i sin säng, men vi kämpar men utan några framgångar...

Ska på BVC den 14:e så då hoppas jag att jag ska kunna få några råd om hur vi ska göra...

Jag vet dock att någon sorts skrikmetod funkar inte för mig utan då ger jag mig fort och försöker igen nästa kväll...

Julen närmar sig och man undrar vad som kommer hända och om det kommer någon tomte med en massa klappar åt mig och resten av familjen förstås.. :)

Jag har iaf nästan alla julklappar klara och de sista hoppas jag kunna klara av imorgon...

Annars så har jag fastnat för några böcker som jag redan har läst ut, de är i en serie och jag saknar sista boken... Ganska tjocka böcker är det dessutom och för er som redan vet så är jag ingen stor bokläsare men dessa är mina totala favoriter och jag skulle aldrig lägga ifrån mig dem om det inte vore för att man måste orka ta hand om Ella... Men jag har iaf läst ut 3 böcker på mindre än 1 vecka... Det tycker då jag är ganska imponerande......


Annars så har vi fått installerat en dusch i källaren så nu får vi inte längre duscha på toan utan i tvättstugan och detta till efter nyår någon gång då de förhoppningsvis blir klara...

Eftersom hårddisken på Peders dator har kraschat så har jag nästan inga bilder på Ella kvar och vi hoppas att den ska kunna gå att laga för ett billigt pris...
Men annars så är det förlorat helt och hållet, men som tur var så hade jag kopierat en del kort och har dem på min bärbara hårddisk så vi funderar på att hitta något säkert sätt att kunna ha kvar dem...

Annars har jag inte så mycket annat att säga...

1 kommentar:

  1. men fy faan hoppas verkligen inte korten är förlorade!!:( jag har köpt usb minnen som jag slänger över bilder på nu!:) rätt praktiskt då har man dom nån annanstans, sen så lägger man ju ut dom flesta på bloggen så då finns dom ju där men surt ändå att förlora alla bilder!:(

    ///Frida ( www.shooooo.blogg.se )

    SvaraRadera