Antal besökare

måndag, december 20, 2010

Snart jul

Ja, det är 4 dagar kvar till jul och allt vad det innebär..
Klapparna är nästan klara, bara nån kvar...

Själv har jag jobbat som en tok, men vad gör man när man jobbar heltid?

Jag och Peder var för ett litet tag sen barnvakt åt grannens barn då de faktiskt hade en förlossning att ta hand om..

En liten pojke fick de som ska heta Alfred så nu kommer Ella känna 2 Alfred här i Bureå...
Blir nog bra bara hon lär sig säga det namnet..

På bilden ser ni Ellen som ska borsta Ellas hår, vilket går väldigt bra för Ella står ju stilla när Ellen borstar håret...


Sen har jag en liten överraskning till de som inte redan vet... Jag har nämligen strax gått halvvägs i min andra graviditet.. Jag har inte velat säga något till alla förrän jag sett pyret på ultraljudet och nu när jag sett pyret så kan ni få veta.. ;)

Skickar med 2 bilder på min lilla mage..


1 kommentar:

  1. Hej hej :)

    Javisst går det bra att svänga förbi stallet med Ella nån dag :) Fast just nu vette tusan när det ska finnas tid... Har det väldigt tajt med tiden just nu... :/ Kanske vi kan ta det efter nyår? Å grattis förresten till den nya lilla som är på G!

    SvaraRadera