Antal besökare

söndag, januari 30, 2011

Graviditet

Jag har tänkt lite på det där..

Att vara gravid och skapa ett nytt liv, ett monster som sen ska komma ut och bli en egen person
Jag har gjort det en gång och man borde kanske tycka att nu borde jag veta lite grann om just detta med graviditet.
Men jag finner mig själv att sitta vid datorn och läsa om just graviditet, alla krämpor, hur bebisen växer och vad som händer i kroppen/magen.
Jag hänger med i forumet på familjeliv och läser andras upplevelser, andras problem eller lycka. Jag har trots att jag redan varit med om en graviditet svårt att förstå att det är en bebis i magen, att det ska komma ut en ny person som ska förgylla mitt och Peder liv (kanske även Ellas), en ny vilja, en ny personlighet. Ja, allt vad det ny betyder med en ny bebis.

Nu skrev jag ganska mycket om just detta, men visst är det fantastiskt med graviditet och alla magar?


Ursäkta den fula bilden, men upptäckte just att Ella inte bara kladdat
på spegeln längst ner utan på hela spegeln hur hon nu kan nå överallt vet jag inte.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar