Antal besökare

söndag, februari 13, 2011

BB, Bröllop, Födelsedag och allt annat..

Det har varit en händelsefylld vecka här hos oss kan jag säga..

Det började väl i onsdags på förmiddagen var jag till min barnmorska för jag hade känt mig konstig helt enkelt och pratade lite med henne om det.. Hon trodde det handlade om stress och bad mig försöka ta det lugnt (lätt att göra när man jobbar heltid och har en 2åring?). Hon pratade lite om att prata med en läkare för eventuell sjukskrivning, men norrlänning som jag är så var jag tveksam till förslaget (det går väl att gå bort det onda?)

Senare på eftermiddagen började jag känna mig illamående (kan bero på att det serverades surströmming på jobbet) och allmänt dålig så jag for hem från jobbet, fick feber här hemma och en stund efter jag upptäckt febern så kom värkar. Lite tidigt tycker alla jag har pratat med men vad gör man? När jag legat och kvidat med värkar till Peder kom hem (typ 1 timme) så pratade vi med förlossningen som ville att vi skulle komma in på en koll, vilket vi såklart gjorde.. Det blev så att jag fick sova över och värkarna slutade självmant senare på kvällen. Nu några dagar senare så kan jag fortfarande känna av vad som har hänt och jag är öm över magen men det är mycket bättre än vad det var i onsdags..

Så jag sjukskrev mig från jobbet resten av veckan bara för att få vila upp mig lite.

På lördagen (igår) var vi på bröllop för Peders kusin Anna som gifte sig med sin Fredrik. Ett väldigt fint bröllop (massor av gäster), god mat och annat skoj som det bjöds på. I sann bröllops anda så fick till och med alla tjejer i lokalen kyssa brudgum. Det var även så att alla killar fick kyssa bruden också så de fick pussar så det räckte.
Jag var ju urtjusig så klart (dock inte vackrare än bruden) men man får väl inte överglänsa för mycket?
Jag skulle också vilja åka häst och vagn (dock inte i -16 grader).

Så kommer vi till idag. Idag fyller min lilla tjej och bebis 2år gammal. Hon kan prata otroligt bra, hon visar bestämt vad hon vill och vem som ska göra det. Hon är helt enkelt min bästa sötaste unge. Tyvärr på grund av allt som hänt i veckan hann jag inte få in ett grattis kort på henne i tidningen. Men vad gör man?

Så idag ska jag hämta hem henne från sin mormor och morfar och på vägen hem ska jag svänga förbi Stigs konditori och köpa en tårta (eller 2) så man har något att bjuda på.Kändes som det var nyss hon var så här liten.....


Annars har jag väl inte så mycket mer att säga. Detta var min händelsefyllda vecka.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar