Antal besökare

fredag, februari 18, 2011

Jag glömde ju...

Jag glömde ju berätta att jag var till barnmorskan igår..

Jag är i v 26
Bltr: 114/62
Bebis Puls: 152 slag/min
HB: 110
Blskr: 5,2

Lite förkortningar men är man i mitt yrke så fattar man vad jag skrivit, annars får ni väl fråga...

Annars så satt vi och pratade en stund om vad som hände förra veckan och hon har bokat in en träff för mig med en läkare och tills dess anser hon att jag ska sjukanmäla mig. Läkaren får sen göra en bedömning om vad han tycker och sen får vi se...

Ja, så nu är jag hemma hela dagarna och bara tar det lugnt.. Eller iaf lugnare än jag annars skulle göra..1 kommentar:

  1. Hoppas du inte får mer elaka sammandragningar. Jag har i och för sej en brorson född i ca vecka 26, men det är inte nåt att rekommendera.

    SvaraRadera