Antal besökare

måndag, maj 30, 2011

Hektisk vecka är förbi...

Ja, veckan har varit hektisk.. Det har varit några födelsedagar, bl a min egen.. Jag blev 25år nu i lördags..

Det har ju även varit morsdag som vi firade hos min farmor och det var väldigt trevligt kan jag säga.. Gott fika och trevligt umgänge, fast vågar man säga annat om sin egen familj? Speciellt när de faktiskt läser den här bloggen...

Vi har även varit hela familjen på E4:an i stan och blivit fotade av Syster och hennes kompis Maria..

Jag har sett ett foto på Svea, och det var supergulligt och jag längtar tills jag får se resten av bilderna... Eller vad säger ni?


Bilden är ärligt stulen av Lisas blogg. Tyvärr är den låst så alla ni där ute kan inte gå in och se alla bra kort Lisa har på sina barn och allt annat hon fotat...


Vad mer har hänt då?

Idag har det varit ett väder som inte riktigt vill bestämma sig.. Regn och sol om vart annat, men under tiden som det faktiskt var uppehåll så spenderades den ute fast inte för mig och Svea, vi for till stan en snabbis och köpte några saker till trädgården.. Så nu finns där 4 st smultronplantor..

Så 2 av 3 pallkragar är planterade och nu sitter jag och funderar på vad jag ska ha i den sista...
Har ni några förslag?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar