Antal besökare

fredag, juli 08, 2011

Natten mot fredag..

Jo, jag inser att klockan är mycket och jag ska strax gå i säng, men tänkte bara uppdatera er lite med att jag förhoppningsvis har fixat det här med telefonin som jag skrev om.. Jag orkar dock inte dra hela långa historian, men ni som vill veta kan ju höra av er...

Vi har idag bytt så Ella har ett nytt rum och jag ska se om jag kan få lite ordning i det rummet imorgon.. Idag hann vi inte så mycket mer utan det får vänta helt enkelt och sen gör jag lite pö om pö...

Svea var så slut ikväll så hon gjorde kväll redan vid 20-tiden och jag väckte henne vid 21 för att hon skulle få äta då mina bröst verkligen ville bli tömd, men hon åt i sömnen och sover fortfarande så vi ser väl när hon ska äta nästa gång..

Jag tänkte att jag skulle visa er nån bild nu när jag äntligen hittat sladden så jag kan föra över bilderna till datorn..Stadsfesten som var här i stan för nån helg sen..
Ella fick åka karusell för första gången och det var super spännande och kul..


Svea ligger i babygymmet och ser allmänt söt ut..


Vi ser om jag hinner skriva snart igen..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar