Antal besökare

söndag, augusti 14, 2011

En söndag kväll då barnen sover och jag myser..

Ja, det har varit en tuff dag för mina små..

Ella har varit en hel dag med farmor och farfar (for dit igår och kom hem idag) och hon har tydligen varit ute hela dagen idag och bara lekt och lekt..

Själv har jag haft en demonstration idag och det gick bara fin fint där jag sålde en del och så..
Jag har träffat massor av fina människor i veckan och sålt massor av tupperware prylar vilket känns helt underbart..

Svea hängde såklart med som det lilla bihang som hon är på mina demonstrationer. Självklart charmade hon flera, men att hon är så nöjd på mina demonstrationer som hon faktiskt är, är svårt att greppa. Hon ligger och jollrar, sover och tittar i taket filosoferande under tiden som jag står och pratar en massa om Tupperware.. Kanske är hon en framtida säljare eller så är hon en framtida värdinna, vad tror du?

Peder är nu på sitt jobb, natt är det som gäller så jag kommer mysa helt själv i min stora dubbelsäng men jag kommer nog att ha tur och få sällskap av mitt lilla troll där mot morgonsidan..

Hittade en film på ICA Maxi sist jag var där och jag ville inte köpa den så jag for hem och laddade hem den.. Det är en romantisk komedi med J LO och heter "The Backup Plan" och verkar vara min typ av film..
Se den om ni får chansen men kom ihåg att när jag skriver detta inlägg så har jag inte sett hela filmen...

Knorran fick ligga och vädra rumpan lite ikväll och då passade jag på att fota henne lite..
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar