Antal besökare

fredag, september 02, 2011

Fredag och ensam med barnen

Peder är på jobbet och har sin andra inskolningsdag. Ni vet ju att han har fått fast nu på Rönnskär och får nu lära sig lite nytt som han inte kunnat tidigare vilket är skoj förstås men lite jobbigt kan jag också förstå..

Men just nu sitter jag och Ella och myser. Hon har varit tokmysig hela dagen och inte riktigt velat leka för fullt alls. Bara lite grann. Vilket är ganska skönt då jag är ganska trött och slut idag. Jag tror att hon är ganska slut efter en vecka på dagis och Öppis och allt annat vi gjort..

Svea är nu inne på sin 4:e timme på att sova och jag börjar undra hur mycket längre hon ska sova.. Snart går jag och väcker henne, men man kanske ska försöka göra middag före hon vaknar så man slipper det bekymret sen..

Imorgon har vi tänkt ha namndag för Svea, men det blir bara familjen och vi ska även försöka få med mormor och farmor så det blir ju faktiskt riktigt roligt.. Vi ska vara hos Peders föräldrar och de ska även bjuda på lite mat.. Det kommer säkert bli jätte roligt och jag undrar redan nu vilka kläder alla ska ha... Får nog klura lite till faktiskt..

Jag ska försöka ta lite bilder imorgon också så man kan visa lite..
Vi syns...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar