Antal besökare

lördag, september 10, 2011

Full lördag med mycket fläng

Det vart snabbt bestämt igår att Ella skulle sova över hos sin farmor och farfar.. Hon hade nog roligt med fredagsmys och annat skoj..

Själv betydde det att man fick lite sovmorgon, ta det lugnt och allt annat sånt som kan vara bra ibland.

Idag när jag hämtade henne igen så tog vi en tur till stan och hälsade på min mormor och hon vart så otroligt överraskad och hade så skoj nu när vi var där. Hon pratade och skrattade massor och var bara lite besviken över att hon inte hade något att bjuda på. Men nästa gång sa jag att jag skulle ha med mig något.

Sen for vi mot Kusmark, för jag hade pratat med mamma och sagt att vi skulle hälsa på en sväng, men före vi hann fram dit så for vi förbi tant Elsy (En släkting via min mamma) och hon vart då även hon glatt överraskad och bjöd på bullar, kaffe och kaka.. Gott gott och Ella fick charma så som hon brukar även om hon var väldigt blyg till en början.

Sen spenderade vi kvällen hos mina föräldrar uppe i Norra B. där vi blev bjudna på fårfilé, trevligt sällskap och lite mys. Ella var ganska kinkig där, men det gick över när hon fick lite mat i magen. Hade nog lite för lågt blodsocker, så glassen efter maten hjälpte nog också rätt bra. Ella var då nöjd och somnade i bilen på väg hem och sover nu gott i sin säng.

Det var min lördag.

Peder jobbade förmiddag och sen har han varit i Bureå och vill ni ha mer detaljer om det så får ni be han skaffa en egen blogg. :)


Här har ni också en bild från i lördags och namnfesten...Tills nästa gång.....


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar