Antal besökare

tisdag, oktober 25, 2011

Bloggar medan jag lägger Trollet

Ja, tanken är att Trollet ska sova men hon kämpar emot starkt och försöker få stanna uppe ett bra tag till. Men jag är envis nog att inte tillåta det idag.

Så nu när jag suttit här och försökt få henne att sova under en tid som känns lite som en evighet men egentligen bara är 30min så tog jag beslutet att blogga lite så Jag har något att göra medan jag sitter här på golvet inne i Trollets rum.

Knorran har somnat sen ett tag sen i korgen och hon sover fortfarande den sötnöten.

Knorran har trots allt haft en spännande dag. Hon fick nämligen tid på röntgen idag för att de ville kolla hennes njurar då hon haft urinvägsinfektion. Men enligt läkaren som gjorde undersökningen så såg allt bra ut.

Idag slapp vi göra middag då vi vart bjudna av farmor Ella och farbror Roland på god mat. Hemgjorda köttbullar och potatis.

Väldigt trevligt och kul.

Det var denna dag. Undrar vad vi ska hitta på imorrn...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar