Antal besökare

torsdag, oktober 20, 2011

Duktiga Carin dagen..

Idag hade jag lite extra energi kände jag då natten varit mycket bättre än på länge.
Detta gjorde att efter jag lämnat Ella på dagis så for jag och Svea till stan för lite mammaträning (jag märker att jag inte tränat på länge) så jag vart slut och matt, men jag fortsatte med att fara och handla lite som behövdes hit hem..

Efter det for vi hem, Peder fick hämta Ella från dagis och sen mös vi en stund..

Jag och Peder kände att det vore skönt att köra slut på Ellas energi så hon sover gott inatt.
Det hela slutade med att vi hämtade grannens unge (Ellen) och sen for vi på Leos lekland där de fick leka av sig massor...

Sen kom vi hem, åt middag, tog det lugnt..
Ella fick äta mycket kvällsmat också så hon var mätt och belåten när hon la sig, och trots att hon kämpade emot sömnen så somnade hon väldigt fort...

Jag har även passat på att göra lite puré åt Svea idag. Jag gjorde en blandning med Potatis, Palsternacka och Morot. Hon fick smaka lite och tyckte faktiskt att det var gott. Så vi får se hur bra det går med den maten........


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar