Antal besökare

söndag, oktober 16, 2011

En av de bästa

Jag måste faktiskt få skryta lite om min sambo. Peder är nog en av de bästa.

Som Ni vet så har både jag varit förkyld och Knorran som fortfarande har feber. Pga detta så har jag inte haft de bästa nätterna då Knorran knorrar, ibland har Trollet kommit och hållt mig vaken och man helt enkelt har haft en massa timmar kvar på sömnkontot.

Och dessa dagar har Peder tagit alla morgonar och spenderat större delen av dagen med Trollet någon annanstans så jag kan sova igen lite och därmed kunna vara en fullt fungerande mamma. Men vissa dagar har man varit alldeles för trött ändå...

Idag fick jag en lång, bra sovmorgon och dessutom middag hos mina föräldrar, där jag var med Trollet ute i min pappas ladugård där vi matade fåren med lite bröd, kikade på kalvarna Och pratade med pappa min lite grann. Trollet trivs där hur bra som helst och fick hon bestämma så skulle vi bo där...

Traktor for vi oxå och körde, eller jag körde och Trollet tutade massor...
Det var lite från min dag, hur var eran?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar