Antal besökare

söndag, oktober 16, 2011

Haft fel dag hela veckan

Jag har haft fel dag hela veckan. Hela tiden trott att det har varit någon annan dag än vad det egentligen är.

Kanske beror det på bristen av sömn, kanske beror det på att jag inte bryr mig vilken dag det är då jag kan mysa och ta det lugnt hela dagarna, de flesta dagarna...

Trollet var så slut att hon somnade på soffan idag innan vi hann ge henne medicinen, borsta tänderna eller något annat alls. Men vi lät henne sova så kanske det blir en lugn och bra natt.

Imorgon börjar Peder om att jobba efter 17 dagars underbar ledighet. Skulle så otroligt gärna vilja ha honom hemma hela tiden, men någon måste ju tjäna lite pengar när jag är fattig på föräldrapenning...
Vem annars ska försörja mig och köpa bra saker åt mig när jag vill det? ;)

Vi trodde att Knorran skulle vara fri från febern idag men det var bara några timmar hon fick vara utan feber så hon får alvedon hela tiden och har hon feber imorrn så ringer jag barn igen och undra hur länge jag ska stå ut...

Jag tror dock inte att jag har så mycket mer att berätta, så nu får ni vänta och se tills nästa gång...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar