Antal besökare

måndag, december 05, 2011

När man tror att man har en stund..

Ja så var det. Jag trodde Jag hade en stund på mig så jag kunde skriva ett litet inlägg, men båda barnen vaknade och efter mycket bök och lite mat till den minsta så verkar dem äntligen sova igen och förhoppningsvis för natten.

Det har varit en ganska lugn dag här, om man nu kan säga att en lugn dag är ett trotsigt Troll som anser att jag gör ALLT fel och en liten sjuk Knorra som även har en tand som inte riktigt vill komma fram helt.

Jag och barnen sov i norra natten till söndag och jag kan säga att det var riktigt skönt trots att jag bara fick ca 3 timmars sömn då barnen ville böka större delen av natten.
Jag fick lite avlastning och middag som jag slapp laga.

På bilden ser ni Knorran som vägrar sova (tagen tidigare under kvällen)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar