Antal besökare

onsdag, januari 04, 2012

Kan inte sova

Efter att bägge barnen somnade vid 19-tiden och sen vaknade vid 20-tiden försökt få dem att somna om igen. Men alla vi föräldrar vet att när barn har fått sova en stund helt plötsligt har mycket mer energi igen.

Det tog ett par timmar innan de somnade om igen och då Peder somnade strax efter att de vaknade så fick jag göra det mesta själv. Men Peder var värd att få vila då han har gjort så mycket de senaste dagarna och underlättat massor för mig.

Men nu är det så att även om barnen somnade om igen för några timmar sen så kan jag inte somna. Har haft svårt att somna under en längre tid, men det gör oxå att jag älskar då jag får sovmorgon. Fast vem gör inte det?

I natt är hela familjen samlad i mitt sovrum och Det är ganska mysigt.

Ella skulle absolut somna ikväll med huvudet på min mage. Var väldigt mysigt att ha henne liggande på min mage samtidigt som jag strök henne i håret. De små stunderna av en mammig unge som bara vill ha lite extra närhet, mys och kärlek.

Tills nästa gång...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar