Antal besökare

söndag, januari 01, 2012

Nytt år med nya utmaningar

Det är första dagen på det nya året. Och eftersom det var så länge sen jag skrev så sammanfattar jag lite snabbt för er..
Julafton spenderades hos mina föräldrar. Väldigt trevligt med god mat och mycket fina klappar.
Nyårsafton fick jag middag hos svärisarna, sen fick Ella stanna på nyårs mys med popcorn och godis. Hon trivdes nog bra där. Själv for jag till Kawe och Ning där det fanns bra sällskap, mat och dricka. Svea hängde med mig dit som mitt lilla bihang. Hon hade roligt med många att titta på, roliga saker och lite annat.
Peder som egentligen skulle ha jobbat natten spenderade den hemma med feber så han var inget roligt sällskap alls...
Och idag har vi haft premiär i våran egna biosalong som vi har i källaren. Vi har nämligen blivit med projektor så det vart mys där..
Jag måste bara piffa lite så det blir snyggt och bra.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar