Antal besökare

måndag, mars 05, 2012

Fylld dag

Det har varit en fylld dag idag. Hunnit med massor och inget på samma gång. När man är småbarnsförälder får man lite perspektiv på livet. Man prioriterar gärna bort städning, avancerad matlagning och annat som tar fruktansvärt mycket tid.

Ofta pga barnen som jämt är runt fötterna och ska "hjälpa till" eller som bara är kelsjuka och vill vara i famnen hela dagen. Andra gånger pga en bökig natt, trotsiga ungar eller bara att det känns jobbigt.

Idag var en sådan dag. Jag vaknade 05,30 med båda ungarna och spenderade större delen av förmiddagen till att mysa, hålla dem lugna så Peder skulle få sova och dylikt. Sen somnade bägge 2 som ni ser i föregående inlägg.

När lunchen var intagen for vi till kusin Alfred och busade ute i deras trädgård (läs: snöhögar av olika höjder) vilket de tyckte var superroligt. Där fick de kasta snöbollar på Peder (siktet är lite snett på dem båda ska ni veta, så Peder stod ganska säker) vilket var bland det bästa. De åkte Bob från en perfekt bob backe och skotta snö från altanen som Camilla vill ha snöfri. Underbar dag ute helt enkelt. Se själv på bilderna...

Innan vi for hem snattade Ella en kaka från brickan som fanns på deras bro.
Ella vart då nöjd. ;)


1 kommentar:

 1. Hej,
  Jag heter Mattias och arbetar på Guava som är en digital marknadsföringsbyrå. Vi arbetar med en kund som heter www.spelmedposten.se, vi är intresserad av att ni länkar till leksaksbutiken med en text länk i form av ord i ett inlägg där ni får en leksak som exempel o skriver om den.
  Om det låter intressant så berättar jag gärna mer!

  Betalning sker i form av leksak, biobiljetter eller annan överenskommelse.

  Hälsningar Mattias

  SvaraRadera