Antal besökare

torsdag, juli 26, 2012

En riktig sommardag

Idag har det varit varmt och skönt ute, var på bures egna strand (danielsten) så barnen fick bada och leka massor (fast Svea sov större delen av tiden vi var där). Vi var där väldigt länge må jag säga. Efter ca 3 timmar så ville jag hem och det ville de andra också (inte Ella dock, men hon är ju tvärsöver jämt nu).

Väl hemma så fixade Peder maten och efter det gjorde jag och Ella en återvinningstur så vi återvann lite flaskor och sen pantade vi flaskor och burkar.

Väl hemma så kom grannungen förbi så Ella hade hur kul som helst. De åt sockerärtor och smultron. Alla de kunde hitta och efter det gick jag en vända och plockade in alla färdiga jordgubbar så barnen och Peder fick jordgubbar med grädde och socker, men bara Peder åt så. De andra slukade jordgubbarna utan grädde och socker.

Visst vart det en perfekt skörd?

1 kommentar:

  1. Jag tror att jag ska komma förbi och palla i ditt jordgubbsland =)
    /Lisa

    SvaraRadera