Antal besökare

lördag, juli 21, 2012

Hej bloggen

Jag har haft mycket att göra de sista dagarna, tider att passa, möten, bad, varit i stugan och lekt, kollat på tvillingar, matat får och tittat på tjurar.

Känner mig ganska pigg faktiskt och inte riktigt lika lamslagen som jag brukar vara pga huvudvärken. Vet inte vad som gör det men det känns fruktansvärt bra.

Jag har ju även börjat rida igen efter en massa år av uppehåll vilket är superskönt och det är en supergullig häst som är lite fjollig och som vet vad hon vill. Hon älskar att gosa och är man 2 som rider så vill hon gärna gå så nära att hon har mulen inne i svansen på den andra hästen.

Underbart ska ni veta, men pga mitt uppehåll på typ 10år så har jag inte riktigt kvar alla muskler man bör ha när man rider så jag känner av träningsvärken efter varje gång, men så snart jag blivit van så ska nog det bli bra ;)

jag visar lite bilder på hur det har sett ut för oss så ni får se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar