Antal besökare

torsdag, januari 16, 2014

016. Om du fick leva i en film, vilken väljer du?

Oj, väldigt svår fråga. En värld baserad på en film där jag skulle vilja bo..... Vilken ska jag välja.

Kanske filmen AVENGERS

Det blir en värld där det inte skulle vara tråkigt. En värld full av monster och hjältar...

Eller kanske Sagan om Ringen

Då skulle det finnas magi, älvor, hobbitar och andra roliga figurer. En värld där hästar skulle vara transportmedlet och nya äventyr varje dag...

Fast jag vet inte, tycker det är ganska trevligt att drömma mig bort för en kväll eller så, men att leva i en annan värld, en värld där jag inte vet något om hur man ska leva. En värld full av både hemska och underbara händelser. En värld där kanske jag är en av de första som dör?

Njaa, Tror nog att jag stannar kvar i min värld med min sambo, mina barn och resten av alla jag känner...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar