Antal besökare

måndag, februari 24, 2014

055. Är du en organiserad person?

Städning... Mitt bästa ämne om du frågar någon som verkligen känner mig...

Eller så kommer de nog säga: -NÄÄÄÄÄÄÄ!

Jo såhär är det.
Egentligen är jag nog en organiserad person och när jag verkligen vill eller försöker så har allt en egen plats, men jag har ganska höga krav på mig själv att jag blir besviken redan innan och därför inte försöker alls...

Jag hatar att städa, undviker det egentligen in i det sista, men då man har småbarn så går det inte så det blir lite plockande och fixade dagarna i ända.

Jag liknar Sheldon i "the big bang theory" egentligen (inombords) och skulle säkert ha satt märklappar på allt om jag inte behärskade mig. Men gör nog mer som Penny (om du ser hela klippet i länken så fattar du) i samma serie.

De som känner mig vet ju att jag inte rör mig ett finger längre än nödvändigt och kanske därför som jag är så pass slarvig som jag är, men jag måste ändå komma till mitt eget försvar att jag har och blir bättre i min städning att jag dräller inte runt lika mycket som förut.

När veckan är slut så kanske ni kan döma mig bättre?? (biter på naglarna av nervositet)
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar