Antal besökare

söndag, mars 01, 2015

Nya saker

Jag har visat bilder på lite nya saker här hemma, men jag har inte bara nya jag har även nya "gamla" saker. 

Men först kan jag berätta att som anställd till Skellefteå kommun och äldreomsorgen gör att man får en julklapp varje år. Och nu har de blivit så tråkiga att de delar ut ett julklappskort så man själv får välja produkt bland ett urval av saker. 

Jag hittade väl inget som jag riktigt drömde om att äga, men jag vart ändå nöjd över den. 
Vad tycks?

En prydnadssak från Kosta Boda. 

Sen har jag för ett bra tag sen köpt några saker som jag gillat, men inte riktigt hittat någon bra plats för dem, men nu så har de funnit sitt rätta ställe och visst är de rätt?!


Skulle behöva någon mer sak dit på väggen, men vad?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar